4.7.11

RETURN OF THE THIRD SISTER IN THE 37TH CHAMBER

Ey ahali!
Uzun çok daha uzun bir süredir "ha geldim, ha geliyorum, geldim sanmıştım ama gelemedim" diye diye tükettiğim bu sayfalara yeniden merhaba demenin gururunu yaşıyorum. Bundan sonra bu sayfalarda fazla film yazısı göremeyeceksiniz. Belki ilgi alanıma giren gündemden apartmalarım, belki duygu salınımlarım (havaya salınan duygular Ozon'a zararlı biliyorsunuz, o nedenle bloga salmakta faide var), ordan burdan ya da şurdan, kısacası aklıma esen herşeyi (ya da "hiçbir şeyi") okumanız ve de görmeniz mümkün olacak.

İşte ilk aforizma;


12 Haziran seçimlerinden hemen evvel milletvekili adayı olan Mustafa Balbay'ın formda kalmak için yaptığı hareketlerin 1978 tarihli Shào Lín sān shí liù fáng / The 36th Chamber of Shaolin filmindeki karşılığı. Balbay doğru yolda! Mevcuttaki çemberi kırmak için biraz daha çalışması gerekiyor memlekette ya, şu halde ne söylesem boş.

Facebook'ta paylaşım yapıp da tepki alamayınca bozulanlardan mısınız? Yoksa benim gibi pek ortak noktanızın bulunmadığı insanlarla arkadaş mısınız? Şu iki resmi birleştirince Balbay'la dalga geçtiğimi sananlardan olmayasınız sakın? El insaf be kardeşim! Bu kadar da taş kafalı olmayınız...

A-ha işte ben burdayım! Dikkat tam arkandayım... 

2 yorum:

k dedi ki...

genovaninja blog'u benim için efsanedir. geri döndüğüne sevindim bebek! balbay kol çemberini geçti ama adalet (!) çemberinden mezun olamadı sanırım.

Tuğba dedi ki...

Efsane olmuşum, habarım yok! Sağolunuz dostum! Gerçek yüzüm artık satırlar arasında... Püfür püfür...

Boş işler bunlar...