7.4.09

1 MİMDİR, 2 MİMDİR, 3 MİMDİR 33 MİMDİR

Hayatta ilk defa, görür görmez cevabını verdiğim bir soruyla karşılaştım. Kısa zaman önce farkına vardığım ama hala tam olarak ne olduğunu anlamadığım bloglar arası mimlerden söz ediyorum. Blog dünyasında artık son demlerime geldiğim son günlerde, sağolsun Gaddesu-Sama beni mimleyivermiş. Yanlış birşey yapmayayım diye bakındım biraz sağa sola. Sanırım sorulara cevap verip, birkaç kişiyi de mimlemem gerekiyor. Ben sadece olayın birinci kısmını yapıp, diğerini es geçiyorum maalesef. Zincir kırmakta üstüme yoktur. İsteyen Asosyallik hakkında saçmaladığım yazıyı bir daha okusun.

İlk sorudan başlayalım öyleyse;

1) Kendinize en uyan Kızılderili adı ne olabilir?
Soruyu okur okumaz aklıma direk "Oturan dana" geldi, yalan değil. Bilmem açıklamanın gereği var mıdır ama ben kendimi bildim bileli otururum. Bir zamanlar takma adım da Bezgin Bekir idi, dikkatinizi çekerim. Her ne kadar son zamanlarda oturmakla ilgili bazı problemlerim oluşup, hafif hafif kıpırdanmaya başladıysam da olgunluk yolunda ilerlerken bazen karşıt şeyleri denemekte de yarar var. Aslında dana ile ilgili hiçbir açıklama yapmasam daha iyi olur. Şuraya bir fotoğrafımı koysam söze ne hacet?

2) Sizinle özdeşleşen, size en yakın hayvan hangisidir? Neden bunu seçtiniz?

Benimle özdeşleşen bir hayvan olduğunu sanmıyorum zira ben kendim bir hayvan türüyüm. Zodyak modyak, bir takım hayvanlar gösteriyor horoz gibi amma velakin kendi çöplüğümde bile ötememiş biri olarak pek horoz olduğumu söyleyemem. Kendimi bildim bileli kurbağa severim, yaz gelince kırda bayırda kurbağa kovalarım. Öyle şişinen biri de değilim o halde bunu da geçtik. Aa...Aslında sorunun cevabını üstte vermişim sanırım dana diyerek. Evet dana, dana...

4 yorum:

Goddess Artemis dedi ki...

Ahahahahahahahahahahahahaha :-p

Süper bir mim yazısı olmuş, eline sağlık! Zincir kırma mevzusuna gelince, kafana göre takıl! Çok beğenen illa ki üstüne alınır, yazar mimi.

O değil de, bir duble Chivas Regal'i kafaya dikip çarpıldım senin yüzünden (şaka şaka!); nasıl olacak bu işler? ;o)

Goddess Artemis dedi ki...

Bir de; "Asosyalliğin azı karar, çoğu zarar!" der, kaçarım.

Goddess Artemis dedi ki...

"Blog dünyasında artık son demlerime geldiğim son günlerde" gibi bir cümleyle ne demek istediğini pek iyi anlamadım ama bir Jeet-Kune Do üstadı tarafından hırpalanmanın hoşuna gitmeyeceğini varsayıyorum! :-p

Tuğba dedi ki...

Afiyet şeker olsun! Ben hem içemiyorum (fiziki sağlık nedenleriyle-bunun başka adı vardı ama kafam harbi duruk(!)) hem de içmiyorum (psikolojik sağlık nedenleriyle), o yüzden benim yerime de için:)
Şurda bir asosyallik imparatorluğu kurmuşum, çok görme Gaddesu-Sama! Lakin bu imparatorlukta bir soytarım bile yoktur, yanarım yanarım ona yanarım :p
Son olarak, aksine hırpalanmak çok hoşuma gider. Çünkü yeteneğimi geliştirmemim yolu hırpalanmaktan geçer hehe:) Mazo-shizo (japonca sözcük yaptım şu dakika) olduğumu söylemiş miydim? Hehehe! Ayrıyeten armut da toplamıyorum. Çi gücümü göbek deliğimin sol yanında toplamakla meşgulüm şu sıralar. Artık gıdıklanmaya son. Duyduk duymadık demeyin ahali:)) (Diyorum da inanmıyorsunuz, saçmala saçmala da nereye kadar! Bir orta yolu tutturabilsem tööbe yarabbi...Kendimden iğrendim valla...Hım hım da hım hım :)

Boş işler bunlar...