7.1.10

MEGALON REZİDANS

Konut mimarisinde, Site Devletleri yerini, yavaş yavaş rezidanslara bırakırken, benim neyim eksik (kelimenin içinde saklı aslında) dürtüsüyle yola çıkan bu 'naif' bünye, Şişli'nin göbeğinde, Megalon adını verdiği, yeni tasarımı Şanzımanın açılışında sizleri görmekten gurur duyar. Sonuçta amaç, zaten nerden geldiği belli olmayan parayı çarçur etmek ise, böcek fobisini bir yana bırakın hanımlar ve 2010 model konutlarda yerinizi ayırtın.

6 yorum:

k dedi ki...

şehirde rüzgar tersten esince megalon'un 'gerisi'ndeki dairelerde koku problemi yaşanıyormuş diyorlar. o kısımlara talip olanlar için ölü yatırım olmaya.

Tuğba dedi ki...

Bu duruma içimden "Megalon'a laf yetiştireceklerine, kendi çürümüş ve kokuşmuş yaşamlarına baksınlar önce" desem de, her hâlükarda var olduğu aşikâr frekans farkından dolayı, dışımdan, "tasarımımız kullanıcısıyla gelişiyor, Megalon'un 'gerisi', jet sosyeteden talep görüyor" yalan reklamıyla, cevap veririm. Evet, bana da pek mânâlı gelmedi bu dediğim. Ama mânâ, aslanın ağzında değil mi zaten.

Bu vesileyle, bugün tesadüfen 'dinlediğim' bir Cüneyt Arkın filminde, "Rusya'dan gelecek tankerlere Megalon denir" gibi bir diyalog duydum... Cücü vs. Megalon

k dedi ki...

satış ofisine adım atan jet sosyete mensuplarını şöyle bir reklam panosuyla karşılamak hoş olur bu durumda: http://img693.imageshack.us/img693/1443/firststep.jpg

Tuğba dedi ki...

:-D
Az sözle çok şey anlatan bu reklam panosundan bir dönümlük sipariş verdim bile, Megalon'un paratoner işlevli yıldızına asmak için. Uzaydan da görülsün istiyorum, evet istiyorum.

"Saat 22. Şimdi haberleri veriyoruz. İnsanoğlunun tespit edilen son aptallığının uzayda yarattığı yankı tüm şiddetiyle sürüyor sayın seyirciler. Galaksiler konfederasyonu başkanı, dünyayı istila etmenin artık zamanı geldiğini, hazırlıkların son aşamasında olduklarını ve kısa süre içerisinde insanoğlu denilen zavallı yaratığı kainat yüzeyinden temelli silmek için harekete geçeceklerini açıkladı. Başkanın bu açıklamaları, yalnızca kainatın farklı köşelerinde değil, blog aleminin en ücra köşelerinde de yankı buldu. İstilaya destek mektupları yağıyor. Şimdi hava durumu..."

Goddess Artemis dedi ki...

Böceklerden korkmam ama onları görünce kaşıntım tutar. Alerjik bir bünye değilim, tamamen psikolojik. İşbu nedenle, buraya yatırım yapamayacağım korkarım :-/

Tuğba dedi ki...

Gaddesu-Sama,
Bizim gibiler için başka procem var, boşver sen Megalon'u.
Yatırımı bana yap doğrudan, saraylarda yaşatayım seni! :-D

Not: Yoksa beni görünce kaşınmanın nedeni bu mu?!?!?! :-p

Boş işler bunlar...