27.10.08

EVDE MUM GİBİ OTURMA KIVAMINDAYIM

Aynen başlıktaki gibi;evde mum gibi oturma kıvamındayım.Bir yandan en ballı ve yaşlı erasmus öğrencisi benim galiba diğer yandan yanlış şehirde ya da büyük ihtimal yanlış zamanda erasmus olmuş olabilirim. Tüm sevdiğim gruplar turnelerini bitirmiş yeni albüm hazırlığına geçmek üzereler. Doğru dürüst konser bulamıyorum. Geçenlerde Milano'da LEONARD COHEN vardı. Sıkı durun gitmedim! Şimdi pişmanım ama bilet fiyatı biraz "duzlu" geldi desem! Gerçekten çok salağım değil mi? Şimdi düşününce kötü oldum. Bekleriz Leonard abi İstanbul'a falan.Bu yaz konseri var diye bir geyik dolaşıyordu ortada ama sonra ne oldu bilmiyorum.Hayırlısı artık n'apalım. İşte hazır buralara gelmişken bir NEGRAMARO ne bileyim bir LE VIBRAZIONI,GIARDINI DI MIRO vs dinlemek istiyor insan.Negramaro'ya kavuşuyorum aralıkta. Yeni albüm çıkardığı için turnede olan bir o var zaten. Vibrazioni'den ses yok,buraya gelmeden 3 gün önce son konserlerini Roma'da vermişler. Giardini de aynen! Yalnızca henüz tam olarak anlayamadığım bir faaliyet var Giardini di Miro'da.Kasımın 16'sında Bologna'da bir barda konserleri var ama 1916 yapımı "IL FUOCO" adlı filmin müziklerini yaptıklarından kelli onunla ilgili bir olay.Henüz tam olarak kavrayamadım. Öf ne olur sanki adam gibi bir konser olsa. Şeytan diyor kaç İngiltere'ye Nick Cave'e! Kaçabilir miyim? Sanmıyorum.O kadar uzun boylu değil!

4 yorum:

Adsız dedi ki...

İnanmıyorummmm... Negromaro konserine bilet almışsın!!!! Acayip kıskandım şimdi.. Bu Erasmus olayının belki de en güzel yanı _ ki eğer derslere de devam etmek zorunda değilsen _ bol bol gezebilecek olmak =)) İyi eğlenceler canımcımmmm....

Tuğba dedi ki...

Hehe...Utanmadım aldım Venenööcüm. Sen de gezmedik yer bırakmamışsın İtalya'da galiba.Fotoların takibimde!

Adsız dedi ki...

daha roma'dayken bacağımı sakatlamayı başardım çünkü heryere ama heryere yürüyerek gittik.. otobüse binsek bi çok yeri kaçırıcaz diye.. hergün ilaç içip öyle gezdim =)) ama sanırım en çok toscana'yı sevdim.. umarım tekrar giderim.. yuvamdaymışım gibi hissettim orda =)) bu arada kitaplarını raflara yerleştiriyorum ve inanılmaz güzel kitaplar.. hepsi çocuğum gibi oldu, özene bezene bakıyorum.. annem deli diyecek yakında ama napayım muhteşemler.. döndüğünde onlardan ayrılmak çok zor gelecek bana ;)

Tuğba dedi ki...

Aynı şey benim de başıma geldi merak etme:)Benim sol ayak nane molla zaten:)) Yürü yürü dayanamadı:)Toscana gerçekten mükemmel.Ben de en çok orayı sevmiştim:)Teşekkür ederim kitaplarım için Venenö'cüm. Malum, evi kapatmadım ama kitaplarım tozlanmayacak hiç değilse.İşine yararsa ne mutlu:)

Boş işler bunlar...